Cautare

Compania PDF Imprimare Email

EURO AVIA® - Green Energy Technologies [EA GE-T] este o companie privata, romaneasca, cu activitati in domeniul Energiilor NE-CONVENTIONALE (regenerabile). 

Compania face parte din Grupul EURO AVIA®   - o companie romana de consultanta, fondata in 1998 si specializata in servicii de consultanta si dezvoltarea unor Proiecte de INVESTITII, cu activitati, in principal, in domeniul AVIATIEI CIVILE.

EURO AVIA® si-a concentrat atentia si spre alte domenii de interes, cum ar fi ENERGIA REGENERABILA, infiintand un Departament de Energie VERDE in 2004, prin care si-a propus sa analizeze posibilitatea implementarii surselor de energie alternativa in Romania.

Ulterior, acest departament a devenit EURO AVIA® - Green Energy Technologies S.R.L., o companie al carei obiectiv principal este promovarea si dezvoltarea solutiilor de ENERGIE REGENERABILA, in Romania - sursa de energie cu cea mai rapida dezvoltare din lume - o tehnologie curata, moderna si eficienta pentru viitor.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne transmiteti intrebarile Dvs, folosind coordonatele de contact sau accesand Formularul de Contact.

 
12 Jul 2024

Ulti Clocks content
n (9).jpg

s01.jpg

w06.jpg

n (11).jpg

w07.jpg