Cautare

Departamentul Energie Eoliana PDF Imprimare Email

In cadrul Departamentului de ENERGIE EOLIANA, Compania are ca obiectiv principal dezvoltarea si implementarea unor PROIECTe de ENERGIE din SURSE REGENERABILE - energia eoliana, in Romania, o tara cu un potential tehnic foarte ridicat, inca nevalorificat suficient. 

 

In acest scop, in baza unor studii si evaluari de specialitate, efectuate de specialistii din cadrul departamentului, Compania a identificat si securizat mai multe locatii, in regiuni cu un inalt POTENTIAL eolian, din Moldova, pe care intentioneaza sa-l valorifice in vederea implementarii de proiecte eoliene. 

 

EA GE-T ofera Oportunitati de INVESTITII in cadrul unor Proiecte de Energie EOLIANA si dispune de logistica, personal specializat si expertiza pentru a asigura suport, consultanta si servicii in vederea implementarii si dezvoltarii acestor solutii, si, ulterior, a integrarii lor in sistemul national energetic.

 

Dezvoltarea proiectelor de energie eoliana se poate realiza in doua directii: in parteneriat cu un investitor/producator de turbine eoliene sau prin cumpararea pachetului de servicii din cadrul proiectului.

 
12 Jul 2024

Ulti Clocks content
w01.jpg

w10.jpg

w04.jpg

w06.jpg

w08.jpg

w05.jpg

w07.jpg

w02.jpg

w03.jpg